Tulsa och matte Aina
Vatten, hästar och ledarskap.

Tulsa 2005 - förstasidan 

 

Matte Aina kommer ganska ofta med på bild tillsammans med Tulsa. Lite har märkts i de andra fotoreportagen. Här kommer en svit. 

Fotona är tagna den 10 - 14 september 2005.

 

Foto - Carl Gustaf Olofsson - 10 sept 2005

 

Ovan:  Vad är det som händer? Tulsa är koncentrerad - och kanske alltför fascinerad av matte Ainas utstrålning! Är det så att Aina visar en dold sida av sin personlighet, den karismatiska väckelseevangelisten? Fast om man tittar noggrant så ser man pinnen som svävar ovanför den lilla miniängen med nakna jungfrun. Det är inte en hand som frälser och välsignar, den har bara alldeles precis släppt apportpinnen. Det är helt enkelt en av de allra första apportövningarna med Tulsa. 

Nedan: Vad var det matte egentligen gjorde? Tulsa lätt vilsen bland de nakna jungfrurna. 

 

Foto: Carl Gustaf Olofsson - 10 september 2005

 

Nedan: Spännande med vattenslang och vatten. 

 

Foto: Carl Gustaf Olofsson - 11 september 2005

 

Foto - Carl Gustaf Olofsson - 11 sept 2005

 

Ovan: Fortsatt vattning i en annan del av den lummiga och vildvuxna trädgården. Tulsa tycker det är spännande med vattnet och springer in i strålen några gånger och blir rejält förvånad. 

Nedan: Oj, oj! Vad gör man när man blivit "våt som en hund" i kalufsen? En tass kan väl vara till hjälp och rufsa bort det värsta. Precis som jag när jag blivit dyngvåt i håret - rufs med handen för att få bort det värsta droppet.

 

Foto - Carl Gustaf Olofsson - 11 sept 2005

 

Nedan: Närmsta grannarna på rätt sida muren! Tulsa har tillfälligtvis vänt bort blicken inför den mäktiga anblicken. Kanske är det så att matte och husse är mest betagna.  

 

Foto - Carl Gustaf Olofsson - 11 sept 2005

 

 

Foto - Carl Gustaf Olofsson - 11 sept 2005

 

Ovan: Det är nästan så att man förstår att lilla Tulsa vänder bort blicken. På nära håll så gör Manolito, ardenner, och Lollo, gotlandsruss, ett mäktigt intryck där de vilar hakorna mot stenmuren. .  

Nedan: Så mycket hästar! När Tulsa vände blicken en liten bit till höger så fanns det tre till i skogsdunklet. Tittar man noga ser man att det ganska stora fölet diar mamma Freja, fjording. 

 

Foto - Carl Gustaf Olofsson - 11 sept 2005

 

 

Märkliga saker händer!
Konsten att sova del I
Husses sandaler. Konsten att sova del II
Hundkoja - ombyggd bikupa
Tulsa besöker matte Ainas jobb 
Tulsa och husse Gustaf med fjärrkontroll 
Tulsa och vintrigt hav 

Tulsa 2005 - förstasidan

 

Till sidan början!